Chcete rychlou půjčku na cokoliv? Zkuste nás.

22.07.2016 14:17

Půjčit si pár tisícovek, nebo třeba třicet tisíc korun. Ani jedno z toho není problém, dnešní trh je maximálně otevřený. A to dokonce tak, jak se ještě před pár lety žadatelům o úvěr asi ani v nejmenším nezdálo. Zajímavou alternativou pro spoustu lidí by mohla být třeba Provident půjčka, která přináší nejen skvělé úrokové sazby.

Co nám přináší Provident?

Tato původem britská společnost v Evropě už půjčuje takřka dvě století, takže jste na skvělé adrese – je to firma s dlouholetou historií, co nabízí pestrou paletu služeb. Takže, sečteno a podtrženo, jak bude vypadat půjčka právě tady?

  • Půjčit si můžete až osmdesát tisíc korun, minimum pro úvěr jsou rovné dvě tisícovky.
  • Splatnost lze rozložit mezi tři a sto týdnů (prakticky tedy splácejte i celé dva roky).
  • Nemusíte dokládat účel půjčky, administrativa je na minimu (smlouvu dostanete na jediném papíru).
  • Vyřízení online, kurýr Vás navštíví doma tehdy, kdy si sami dohodnete a kdy Vám to tedy bude nejvíce vyhovovat.

Úspěšný poskytovatel rovná se férový poskytovatel, v tomto směru se můžete na společnost Provident Financial maximálně spolehnout. Osobní půjčka tohoto formátu prostě musí být úspěšná, umožní Vám totiž půjčit si do výplaty i na pořízení ojetého vozu nebo rekonstrukci bytu – flexibilita pro klienta je tak na maximu možného.

Nebankovní forma je jasně nejrychlejší

Nebankovní půjčky ihned na účet, to se rýmuje s maximální rychlostí. Někdy to trvá jen pár minut, průměrná maximální čekací doba je hodina Vašeho času. V bance by to bylo minimálně na několik dní, takže nebankovně se dnes půjčuje opravdu raketovým tempem. Vybírejte ale pečlivě. Zkuste to s naším srovnávačem, díky němuž Vám nic důležitého neunikne. Navíc se nabízí, že vybereme vlastně za Vás – nějakého férového a hodně zajímavého poskytovatele. Úroky, doba splatnosti, možnost pojištění schopnosti splácet, to vše si musí sednout – a pak je tu ještě RPSN, které řekne o půjčce zdaleka nejvíce.

Důležitá je také pověst poskytovatele. Půjčil si už někdo z přátel u té které společnosti? A může podat dobré reference? Půjčka je přeci jen i o tomhle, pokud tu nejsou pozitivní zkušenosti, tak raději ruce pryč.